Video + Inbound = Sant

Av Maria Pettersson 19. juni 2018

Onsdag 13. juni var det igjen klart for HubSpot User Group-treff. På agendaen stod to spennende foredrag om video. Video blir en stadig viktigere del av marketingmiksen og en uunnværlig del av en inbound marketing-strategi. 

Les mer >

Temaer: HUG Oslo-treff

To viktige temaer på årets første HUG-treff: Chatsbots & Sales enablement

Av Maria Pettersson 23. mars 2018

Fredag morgen hadde vi årets første HubSpot User Group-samling på BI i Nydalen. To viktige temaer sto på agendaen – chatbots og sales enablement. 

Les mer >

Temaer: HUG Oslo-treff

60 deltakere tilstede på HUG for å høre om lead nurturing og GDPR

Av Maria Pettersson 8. desember 2017

Onsdag 6. desember gikk årets siste HubSpot User Group-samling av stabelen på BI i Nydalen. I overkant av 60 deltakere av totalt 90 påmeldte kom for å høre David Murray fra HubSpot, og MarkedsPartners Frode Ødmann Andersen.  

Les mer >

Temaer: HUG Oslo-treff

Video: Rapport fra INBOUND 2017

Av Maria Pettersson 12. oktober 2017

11. oktober var det igjen klart for HubSpot User Group-treff. På agendaen stod fire spennende foredrag om produktnyheter og beste praksis fra INBOUND 2017. Du kan se videoopptak av alle foredragene her.

Les mer >

Temaer: HUG Oslo-treff

Oppsummering fra årets første HUG-treff

Av Maria Pettersson 27. april 2017

Årets første HUG Oslo-treff gikk av stabelen på Handelshøyskolen BI den 20. april. Vi var så heldige å få besøk av Sharen Murnaghan fra HubSpot sitt hovedkontor i Europa, i Dublin, Irland. 

Les mer >

Temaer: HUG Oslo-treff

HubSpot User Group-samling med rekorddeltagelse

Av Geir S. Nodland 6. september 2016

Årets tredje HUG-samling gikk av stabelen på BI i Nydalen med rekordoppslutning. I overkant av 60 deltagere av ca. 90 påmeldte kom for å høre Lisa Harte fra HubSpot i Dublin. I første del snakket Lisa om «Content Optimisation», og ut i fra engasjementet og spørsmålene å dømme, traff hun deltagerne godt. Presentasjonen til Lisa kan du laste ned her.

Les mer >

Temaer: HUG Oslo-treff

LinkedIn som supplement til inbound i B2B-salg

Av Erlend Førsund 5. juli 2016

Christoffer Bertilsson fra Nettly.no holdt et lærerikt foredrag om hvordan B2B-selskaper kan benytte LinkedIn i kombinasjon med en inbound marketing-strategi. Du kan se opptaket av foredraget hans her:

Les mer >

Temaer: HUG Oslo-treff

Video som del av inbound marketing-strategien

Av Erlend Førsund 29. juni 2016

Hvordan bruke video som del av en inbound marketing-strategi? Det gav Maria Willoch (her avbildet med Christoffer Bertilsson fra Nettly) fra TwentyThree oss en god innføring i på siste HUG-treff, som gikk av stabelen på Handelshøyskolen BI den 22. juni. Vi tok opp foredraget hennes på video, og har fått tillatelse til å publisere det her på HUG-bloggen:

Les mer >

Temaer: HUG Oslo-treff

Video fra årets første HUG-treff

Av Erlend Førsund 9. mai 2016

Årets første HUG-treff (HubSpot User Group Oslo) ble arrangert på Handelshøyskolen BI den 18. februar. På agendaen stod to spennende foredrag. Ett av dem har vi fått tillatelse til å publisere i videoformat.

Les mer >

Temaer: HUG Oslo-treff

Vel blåst første HubSpot User Group-treff i Oslo

Av Erlend Førsund 18. desember 2015

I går gjennomførte vi historiens første HubSpot User Group Oslo-treff på BI i Nydalen. På dette første "konstituerende møtet" møtte det opp 17 av 24 påmeldte. Som HUG-ledere er min kollega Fred Stave (bildet) og jeg fornøyde med samlingen og takker dere som møtte opp. Dette er bare begynnelsen!

Les mer >

Temaer: HUG Oslo-treff

En blogg fra HUG Oslo

Et møtested i Oslo for deg som bruker HubSpot eller er interessert i programvaren. På våre kvartalsvise HUG-treff får du faglig påfyll fra lokale og globale eksperter innen inbound marketing og muligheten til å treffe andre digitale markedsførere.

Besøk HUG Oslo